Najem avtodoma

Za najem avtodoma lahko izbirate med 2 tipoma počitniških vozil: Hobby in Robeta Mobil. Naj bo vaša avtodom izposoja pozitivna izkušnja s pomočjo nasvetov naših prijaznih strokovnjakov, ki so vam na voljo za vsa vaša vprašanja. Svobodni avanturisti in popotniki, najem avtodoma je idealna izbira tudi za vaš način potovanja. Izposoja kamperja pri nas je 100 % zanesljiva, hitra in brez drobnega tiska. Izberite svoj najljubši model in se s svojo družino odpravite raziskovat lepote Slovenije ali ostalih evropskih držav. Tudi za upokojence in pare najem avtodoma za 2 osebi prinaša obilo udobja. Sprehodite se skozi našo ponudbo, pred predajo oz. oddajo avtodoma vsako vozilo temeljito očistimo in pripravimo na prevzem.

Letnik prve registracije:

2022

avtomatski menjalnik

diesel

Dolžina: 8,86 m
Višina: 3,29 m
avtomatski menjalnik
Število ležišč: 4
Širina: 2,27 m
Integriran
Število sedežev: 4
Gorivo: diesel
Letnik prve registracije:

2022

6-stopenjski ročni

diesel

Dolžina: 7,029 m
Višina: 2,872 m
6-stopenjski ročni
Število ležišč: 4
Širina: 2,33 m
delno integriran
Število sedežev: 4
Gorivo: diesel
Letnik prve registracije:

2022

Ročni

Diesel

Dolžina: 5,41m
Višina: 2,58m
Ročni
Število ležišč: 4
Širina: 2,05m
Integriran
Število sedežev: 4
Gorivo: Diesel

Hobby avtodom  ̶  idealna izbira za najem avtodoma za 4 osebe

Oplemenitena armaturna plošča in umetelni pokrovi pričajo o subtilni luksuznosti vozila. Sedeži v voznikovi kabini so popolnoma nastavljivi glede na višino in naklon, stoli so oblikovani po najnovejših smernicah ergonomije. 
Počitniško vozilo je primerno tudi za najem avtodoma za dve osebi, še posebej za tiste popotnike, ki na potovanjih obožujete 100 % udobje tudi sredi gozda. Prostorna kuhinja ob oddaji avtodoma naše stranke popolnoma prevzame, saj avtodom izposoja vključuje tudi polno opremljeno kuhinjo z vsestranskimi kuhinjskimi pripomočki. Najem avtodoma za 6 oseb je tudi mogoč. Najprej seveda preverite razpoložljivost.

Robeta Mobil  ̶  prostorno počitniško vozilo za mlade družine in pare (idealno za 2 osebi)

Preberi več

Samo pomislite: za samo 90 € na dan lahko svoje malčke odpeljete na prvi izlet po Sloveniji. V notranjost počitniškega vozila boste kompresorski hladilnik, usnjeno oblazinjenje … Veliko strešno okno in sofisticirani prezračevalni sistemi zagotavljajo stalen dotok zraka, mreža proti mrčesu služi kot dobra obramba pred nadležnimi komarji in žuželkami.

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori:

Kaj vključujeta Komfort in Chassis paket manjšega počitniškega vozila v vaši ponudbi?

Avtodom izposoja vozila Robeta Mobile v svoji Chassis ponudbi vključuje: Fusion Intelligent System, TV paket, Radio Paket, Sport Paket … Zračnost in svetlost v prostoru še dodatno povečujejo velika okna, razporejena po celotni površini vozila. Oblazinjena notranjost in mehke linije pohištvenih komponent ustvarjajo prijetno atmosfero bivanja.

Je najem avtodoma za 4 osebe dražji od najema avtodoma za 2 osebi?

Dnevna nejemnina ni odvisna od števila uporabnikov, saj se najem kamperja obračunava glede na sezono (najem je med zimskimi, novoletnimi in prvomajskimi počitnicami dražji), vrsto počitniškega vozila in število dni najema. Več informacij o cenah najema najdete na ceniku naših storitev.

Ali je počitniško vozilo omejeno na določeno kilometrino?

Da. Omejitev je 400 km/dan (oz. se na koncu pogleda skupna količina kilometrov narejena v obdobju najema).

Scroll to Top