ROVANDO CENTER

Le najboljše za vaša potovanja

Bi nas radi bolje spoznali?

Na začetku leta 2018 smo prevzeli in podpisali ekskluzivno zastopstvo znamke CARTHAGO v Sloveniji in pa tudi v državah južno od Slovenije. Poleg same prodaje nudimo tudi servis avtodomov, dobavo rezervnih delov, celostne rešitve, večja popravila, 3D optiko in pa avtopralnico.

Naš novi salon se nahaja v centru Slovenj Gradca, kjer si lahko ogledate paleto novih modelov integriranih in delno integriranih vozil. Veselimo se vašega obiska!

PRODAJA IN NAJEM AVTODOMOV

Pri nas boste našli ponudbo zelo kakovostnih luksuznih avtodomov, ki so na voljo za nakup ali najem. Za vse dodatne informacije nas lahko kadarkoli kontaktirate.

KOMPLETNI SERVIS VOZIL

Naš servisni center odlikuje izkušena, vrhunsko usposobljena ekipa servisnih strokovnjakov, ki bodo odgovorili na vsako vaše vprašanje in uredili težavo.

3D OPTIKA

Optična nastavitev koles vpliva na obrabo, kateri so izpostavljene pnevmatike. Pravilna optična nastavitev 4 koles pripomore k manjši obrabi pnevmatik...

PRANJE

Naša avtopralnica ima poseben prostor za ročno pranje avtodomov, ki zagotavlja vrhunske rezultate pranja ter čiščenja zunanjih in notranjih površin.

ROVANDO CENTER

PE: Rovando center
Pohorska cesta 6b
2380 Slovenj Gradec

Scroll to Top