Najem počitniške prikolice

Želite preizkusiti raznoliki svet potovanj še z druge perspektive? Najem kamp prikolice je odlična možnost za nepozabne počitnice, polne svobode in hkratnega udobja. Nudi namreč vse, kar potrebujete za popoln oddih ne glede na to, kam se podajate. Najem počitniške prikolice priporočamo vsakomur, ki ima željo po neodvisnem in tudi avanturističnem preživljanju dragocenega prostega časa. Kamp prikolice (najem je le nekaj klikov stran) lahko postanejo vaša oaza udobja, v kateri se boste vedno znova sprostili in uživali v nepozabnih doživetjih.

Opredelimo nekaj razlogov, zakaj se odločiti za najem počitniške prikolice. Potovanje s prikolico ponuja svojevrsten okus svobode, saj niste odvisni od hotelskih rezervacij ali ponudnikov prevoza. Počitniška prikolica – najem vključuje številne podrobnosti – je lahko vaš drugi dom, s pomočjo katerega se boste kjer koli počutili sproščeno. Prikolice so izdelane in opremljene z mislijo na končnega uporabnika. V njih je dovolj prostora za udobno potovanje in shranjevanje številnih pripomočkov ne glede na to, ali ste ob morju ali sredi neobljudenih poti. S tem, ko se odločite za najem kamp prikolice, se odločite za celovit paket doživetja, ki vam na enem mestu ponudi vse, kar na poti potrebujete. V ponudbi imamo prikolice s prostorno notranjostjo, ki je večfunkcionalna. V njej se elegantno prepletajo praktičnost, eleganca, domiselnost in udobje.

Dolžina: 6755 mm
NMD: 1350 kg
Širina: 2300 mm
Št. ležišč za odrasle: 4
Št. ležišč za otroke:
Letnik prve registracije: 2004
Dolžina: 6892 mm
NMD: 1400 kg
Širina: 2300 mm
Št. ležišč za odrasle: 3
Št. ležišč za otroke: 2
Letnik prve registracije:

Najem Hobby prikolic - Cenik

Prikolica Hobby
BUILT FOR LIFE
najem / dan
95 €

Nepozabna izkušnja je le korak stran! Odločite se za najem počitniške prikolice in uživajte v številnih koristih, ki jih nudijo kvalitetne kamp prikolice. Najem je odlična ideja, če iz različnih vzrokov ne želite imeti svoje prikolice. Kljub temu da gre v bistvu za vozilo, prikolica ponuja vse za udobno bivanje: dovolj veliko in lepo opremljeno kuhinjo, neutesnjena ležišča, prostor za druženje, uporabno kopalnico in več. Tudi, če se s tovrstnim načinom dopustovanja šele spogledujete, naj vas ne skrbi, saj vas pred najemom seznanimo z vsemi potrebnimi informacijami o pogojih in poteku najema. Izkoristite številne možnosti shranjevanja, ki vam jih nudi počitniška prikolica. Najem prikolice je odlična možnost tudi za vse športnike in rekreativce, ki ne morete brez svojega kolesa ali opreme za ribolov. Na voljo imate prostoren hladilnik, ki bo skrbel za sveža živila, če ste navdušeni nad tehnologijo, pa boste uživali v dobro premišljenih dodatkih, ki bodo vašo izkušnjo dvignili na še višjo raven.

Najem kamp prikolice primeren za družinske počitnice

Najem počitniškega vozila še nikoli ni bil tako priljubljen kot zdaj. Če ste kot otrok sanjali o potovanjih, kjer ste neodvisni in svobodni, kjer vas ne omejujejo začrtane poti in kjer lahko jeste, kadar želite, in spite, kadar želite, imate zdaj priložnost, da svoje želje uresničite. Nad potovanjem s počitniško prikolico bodo navdušeni tudi najmlajši člani družine, pri čemer bodo uživali v prostorni notranjosti, s seboj pa bodo lahko vzeli tudi vse tisto, kar potrebujejo za popolne počitnice.

Najem počitniške prikolice še nikoli ni bil tako preprost

Smo vas prepričali v letošnji dopust na nekoliko drugačen način? Če vas zanima počitniška prikolica, najem pri nas vključuje potrošni material (plinsko jeklenko, milo, vrečke za smeti, toaletni papir …), mizo s podlago in štirimi stoli, električne podaljške in priključke ter še kaj. Prepričani smo, da smo vas vsaj malo navdušili nad to vse bolj priljubljeno obliko potovanja, pri čemer vam z veseljem pomagamo. Za kakršna koli vprašanja, dileme in dodatne informacije o najemu počitniške prikolice smo vam z veseljem na voljo. Stopite v stik z nami in oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.

najem počitniške prikolice
Scroll to Top