NAJEM AVTODOMA – cena

Modeli: C-COMPACTLINE in C-TOURER

Preverite, kakšna je cena najema avtodoma za obdobje vašega dopusta! Glede na sezono najdražjo izbiro predstavlja poletni avtodom najem. Cena je odvisna tudi od števila nočitev, saj boste v primeru daljšega potovanja lahko izkoristili 12 % popust.

C-COMPACTLINE

Predstavitev avtodoma.

CARTHAGO SLOVENIJA

Le najboljše za vaša potovanja

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori

Od česa je odvisna cena najema avtodoma?

Končna cena najema je odvisna od številnih dejavnikov. Poletni meseci predstavljajo najdražje obdobje za najem avtodoma, cena se sicer razlikuje tudi glede na velikost izbranega vozila, saj boste za manjše počitniško vozilo, kot je Robeta Mobil, na višku sezone in en teden dopustovanja odšteli 115 €. Najemi prostornejših vozil so v povprečju za 30 % dražji. Najcenejši dnevni najem izven sezone v naši ponudbi znaša 80 €.

Kateri modeli za najem so na voljo in kakšne so razlike v ceni?

V naši ponudbi počitniških vozil za večje število dopustnikov priporočamo modela C-COMPACTLINE ali C-TOURER, saj zaradi večje prostornine in opreme predstavljajo več udobja predvsem na daljših potovanjih. Robeta Mobile je sicer manjše vozilo, a majhnosti navkljub še vedno izredno vsestransko in bogato opremljeno. Cena najema avtodoma je odvisna tudi od sezone ter števila nočitev, za najem večjih vozil boste morali v povprečju odšteti 30 % več denarja.

Katere so glavne prednosti najema avtodoma?

Za vse ljubitelje razgibanih počitnic, ki med dopustovanjem po navadi s seboj vzamete tudi kolo in raziščete odmaknjene kotičke, najboljšo izbiro predstavlja avtodom najem. Cena dopustovanja je v primerjavi s hotelskih bivanjem nižja. Poleg dobre opremljenosti Carthago vozil enostavno krmarjenje in mehanizmi za boljšo varnost med vožnjo zagotavljajo nepozabno izkušnjo. Oglejte si našo ponudbo vozil za najem in rezervirajte svoj termin.

V kateri sezoni se najem počitniškega vozila najbolj splača?

Po naših izkušnjah so najbolj priljubljeni (in posledično najdražji) termini v času novoletnih, zimskih, in prvomajskih počitnic. Višina dnevnega zneska za najem avtodoma je prav tako višja v visoki poletni sezoni od 16. 7. do 23. 8.. V tem obdobju je najem za 30 % dražji. Končna višina zneska je odvisna tudi od števila dni najema.

Z družino letos načrtujem najem avtodoma, cenik pa ne razkriva, kaj vse je še vključeno v ceno?

Poleg najema vozila je v ceno vključen ves potrošni material (WC papir, čistila, plinska jeklenka, vrečke za smeti in aktivne bakterije za WC), miza s štirimi stoli, električni podaljški in priključki, komplet posode za kuhinjo. Proti doplačilu imate na voljo tudi izposojo posteljnine z izvezenim logtipom podjetja.

Scroll to Top