Najem kamperja za avanturističen oddih v objemu narave

Ste že potovali s kamperjem in želite to ponoviti? Si želite več svobode in avanture? Če ste na katerokoli od vprašanj odgovorili z da, je najem kamperja idealna izbira za vas. Z najemom kamperja bo vaš oddih kot še noben prej. Občutek, ko lahko vsak dan zamenjate destinacijo in niste vezani na samo eno lokacijo in namestitev, vam bo prinesel svobodo, ki je ne doživite vsak dan. Ne glede na to, ali ste že večkrat potovali s kamperjem ali pa je to prvič, bo vaš dopust vsekakor posebno doživetje.

Katere so prednosti potovanja z najetim kamperjem?

Vsem je jasno, da kakovost ni poceni. Tako je tudi pri kamperjih. Če želite, da je sam kamper kvaliteten in udoben ter vam in vaši družini nudi, vse, kar na potovanju potrebujete, je potrebno na to gledati na investicijo, ki ustvarja nepozabne spomine. Na drugi strani vas lahko cena kamperja odvrne od nakupa in posledično od potovanja. Tu potem pride v poštev najem kamperja. Dopust s kamperjem je odlična priložnost za vse avanturiste, svobodne duše in tiste ljudi, ki želijo ta občutek deliti s svojo družino, partnerjem ali prijatelji. Največja prednost najema kamperja je ta, da se vsakič zbudite v naravi. Primeren je tudi za tiste ljudi, ki si želijo neposredne bližine z naravo, a niso najbolj navdušeni nad šotorjenjem. Kamper predstavlja ravno pravšnje razmerje med udobjem in ceno ter predstavlja pravo kombinacija med šotorom in hotelom. Na ta način boste ostali v stiku z naravo, ki jo boste občudovali iz prijetnega objema svoje postelje.

Najem kamperja je možnost, da se rešite neprestanega iskanja nastanitev, s čimer je na vsakem potovanju največ dela. Prav tako niste časovno omejeni, ker imate prostor za spanje vedno zagotovljen. Vam je všeč  idiličen potoček sredi divjine? Parkirajte svoj kamper in uživate v naravi. Veliko ljudi potovanje s kamperjem pritegne, ker niso prostorsko omejeni s prtljago. Prostor, ki ga ponujajo kamperji v naši ponudbi pa omogočajo tudi, da s seboj vzamete kolesa. Poleg tega pa tistim, ki želijo na enem potovanju obiskati več destinacij, ni potrebno za vsako nastanitev znova in znova pakirati svoje prtljage, hiteti, da ujamete rezervacijo. Pozabite na uro in zjutraj vstanite takrat, ko želite. Ker imate prtljago skozi celotno trajanje potovanja ves čas v kamperju, ste lahko brez skrbi, da ste kaj pozabili.

Čeprav so v naši ponudbi vsi kamperji na višji ravni udobja in kvalitete, pa za tak luksuz cene močno  konkurirajo nastanitvam v hotelu. Najem kamperja pride v poštev tudi za ljudi, ki se radi poigravajo z mislijo, da bi kupili svoj kamper, pa se želijo najprej prepričati, ali jim tak način oddiha sploh odgovarja.

najem kamperja cena

Kakšen kamper najeti?

Pri najemu kamperja je najbolj pomembno, da izberete tako vozilo, ki bo primerno za vaše potrebe. Pri nas za najem nudimo dva tipa vozil: Carthago in Robeta Mobil.

Pri počitniških vozilih Carthago lahko izbirate med različnimi vrstami kamperjev. Generalno so ta vozila večja in imajo posledično več prostora. V povprečju so na voljo 4 mehka ležišča. Vsi kamperji so izjemno udobni, poleg tega pa so enostavni za vožnjo, ker so opremljeni s kamerami za parkiranje in velikimi okni, ki omogočajo varno vožnjo tudi tistim, ki se bodo prvič odločili za najem kamperja.

Roberta Mobil vozila so res manjša od vozil Carthago, a to pa ne pomeni, da boste kot dopustniki prikrajšani za udobje. Čeprav so po velikosti malo manjša, v notranjosti skrivajo od 2 do 4 ležišča in so primerna tako za pare kot tudi za družine.

Oba tipa kamperjev sta opremljena s kuhinjo in kopalnico, poleg tega ima najem kamperja katerekoli vrste v ceno vključen tudi ves potrošni material (čistila, plinska jeklenka, vrečke za smeti, baterije za WC in WC papir), električne podaljške in priključke, komplet posode za kuhinjo (krožniki, kozarci, pribor…) in miza s štirimi stoli. Vsak kamper je pred najemom tudi temeljito očiščen in skrbno pripravljen za vaš prevzem.

Najem kamperja

Najem kamperja se računa po dnevih in ne glede na število potnikov (do dovoljenega števila potnikov). Prav tako je cena najema vozila cenovno odvisna od obdobja, kdaj ga želite najeti. Med šolskimi počitnicami (zimskimi, novoletnimi, prvomajskimi, poletnimi) so cene višje. Cena pa se spreminja tudi glede na dolžino najema in seveda glede na tip vozila. Najem kamperja ima omejeno kilometrino in sicer 400 km/dan. Proti doplačilu so dovoljeni tudi psi.

V primeru, da se odločite za najem kamperja, lahko na naši spletni strani pošljete povpraševanje. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali v primeru, če še ne veste, kateri kamper bi bil primeren za vas. Na ta način boste prav gotovo našli tistega, ki bo najbolj primeren za vaše potrebe. Z veseljem pa bodo odgovorili tudi na vsa druga vprašanja.

Scroll to Top