Najem avtodoma za 2 osebi: je manjši zares boljši?

Najem avtodoma je zabavna in zanimiva izkušnja, ki pa zna biti na trenutke tudi nekoliko zahtevna. Z vsemi razredi in modeli avtodomov, ki jih imate na izbiro, vas lahko ta nekoliko zastraši. Če se na pot odpravljate samo vi in ​​ljubljena oseba, si oglejte svoje možnosti za najem avtodoma za 2 osebi. Ti avtodomi so sicer lahko majhni, vendar imajo kljub temu velike koristi. Lahko se odločite tudi za najem bivalnega kombija, ki je primeren za 2 osebi.

Majhno vozilo, velike prednosti, kot jih nudi najem avtodoma za 2 osebi

Ko se odločite za najem avtodoma ali najem bivalnega kombija, imate na voljo dva tipa počitniških vozil: Carthago in Robeta Mobil.  Pri odločitvi vam bodo z nasveti pomagali strokovnjaki, ki vam bodo na voljo za vsa vaša vprašanja in bodo tako poskrbeli, da bo vaša izkušnja izposoje res pozitivna.

najem avtodoma za 2 osebi

Za vse svobodne popotnike in ljubitelje dogodivščin je tako na voljo velika izbira kamperjev. Za tiste, ki boste potovali v dvoje, je na voljo Robeta Mobil  ̶  prostorno počitniško vozilo, ki ga lahko najamete že za samo 90 € na dan. V notranjosti tega manjšega počitniškega vozila boste za maksimalno udobje našli tudi kompresorski hladilnik, usnjeno oblazinjenje, veliko strešno okno in napredne prezračevalne sisteme, ki skrbijo za stalen dotok zraka. Pred žuželkami vas bo varovala mreža proti mrčesu.

Avtodomi so v današnjem času najrazličnejših velikosti in očitno je, da so tisti res veliki za dve osebi lahko malo preveč. Kamper, kot je Robeta Mobil, je več kot dovolj, da se počutite udobno in se vseeno enostavno premikate. Najem bivalnega kombija je torej bolj primeren za manjše število oseb.

Najem avtodoma za 2 osebi ima številne prednosti

Najem manjšega avtodoma je veliko cenejši kot pa strošek najema velikega avtodoma. Če niste obremenjeni z velikostjo prostorov, boste s tako odločitvijo res združili prijetno s koristnim. Seveda se cena razlikuje od vozila do vozila, a v vsakem primeru je najem ogromnega kamperja v primeru dveh potnikov nesmiseln in drag.

najem bivalnega kombija

Precej izpostavljena prednost med zadovoljnimi uporabniki tega vozila je tudi ta, da jih je enostavno voziti ali vleči, manj komplicirano pa je tudi njihovo parkiranje. Vožnja je precej podobna vožnji kombija ali manjšega poltovornjaka. Manjši avtodomi in potovalne prikolice so tudi bolj stabilne, zato lažje potujejo po ovinkastih cestah in tesnih kampih.

Druga prednost je več možnosti pri izbiri svojega mesta v kampu. Skoraj v katerokoli kamp naselje lahko pridete z manjšim avtodomom brez problema. Prav tako je veliko lažje postaviti kamp, ​​ne da bi pritegnili neželeno pozornost.

Takšni kamperji, kot je Robeta Mobil, vas naučijo tudi nekaj o življenju v majhnem prostoru. Resnično, to je veščina, ki bi se je brez dvoma morali vsi naučiti. Potrebno je potrpljenje, organiziranost in dobra komunikacija. Ni boljšega načina, kako se naučiti teh dragocenih veščin, kot pa med potovanjem po državi v počitniškem vozilu, v dobri energiji pričakovanja dogodivščin.

Hitri nasveti za najem avtodoma za 2 osebi

Ko se odločite za najem avtodoma za 2 osebi oz. najem bivalnega kombija za dva, morate upoštevati in planirati nekaj stvari. Kje nameravate ostati? To neposredno vpliva na vašo izbiro avtodoma oz. bivalnega kombija. Če želite kampirati nekje na svojem izven urejenih kamp površin, boste želeli nekaj samostojnega in priročnega za vse vidike bivanja. Če nameravate bivati ​​v kampih, pa se morate izogniti nečemu, kar nima veliko bivalnega udobja, a hkrati ni preveliko.

Robeta Mobil na srečo poskrbi za vse navedeno in je tako vaša najboljša izbira za brezskrbni oddih v dvoje – znotraj kampa ali na samem.

 

Scroll to Top